Gott och blandat

Som alltid så tycker man att tiden bara flyger förbi, likaså gör veckan och även denna som har gått. Veckan har bjudit på både det ena och det andra och det passar mig utmärkt! I måndags packade jag och Minelle in oss i bilen och begav oss ner till Gislöv för att hälsa på min syster och hennes barn. Min syster har en son som heter Vincent som är 1,5 år och en nyfödd liten prinsessa på tre veckor vid namn Olivia. Redan nu märker man vilken stor glädje Minelle och Vincent har av varandra, en massa lek och stoj hela dagen och mer av det kommer det bli!
Minelle och Vincent som leker
 
Sedan Minelle var 3 månader gammal har vi gått på babysim med henne. I tisdags var det dags för en ny termin och precis som förra terminen så ÄLSKADE hon det. Det är helt underbart att se ditt barn stråla av sån glädje samtidigt som det plaskar för fullt. Kan verkligen rekommendera babysim om det är någon mamma eller förälder som funderar på att börja. En perfekt aktivitet som får både barn OCH vuxen att somna som en stock efter.
 Efter både bad och tupplur väntade vi finbesök av min fina vän Linda. In i dörren kom Linda med både blombukett och present till Minelle, en oväntad gest som gjorde min dag <3
 
 
 
Har haft turen att träffa en underbar vän när vi flyttade till Bunkeflostrand. En granne som visade sig bli mer en så. Tänk så många nya vänner man har fått sedan man skaffade barn, livet är underligt ibland. Sedan vi flyttade hit i oktober har både jag och Sandra varit mammalediga, vilket betyder att vi spenderat mycket tid tillsammans. Men under semestertiderna har våra familjer varit ute och farit på varsitt håll, men nu är alla på hemmaplan och skräddarbyn är komplett igen. Detta firade vi med torsdagsfika hemma hos Sandra med familj, perfekt avslutning på veckan.
Hemmabakade hallonkakor, made by Sandra
Förutom att vara mamma så ska man sakta men säkert komma tillbaka till verkligheten och kombinera föräldraskapet med vardagen med bland annat jobb. Har under en längre period varit inne och jobbat extra lite då och då. Men den senaste tiden och i slutet av veckan har det blivit mer och mer och nästa vecka går jag in på halvtid och 50%. Jag är så himla glad att jag har en arbetsplats och ett yrke som jag trivs så bra med! För er som inte känner mig sedan innan, så jobbar jag som optiker i en privatägd butik i Höllviken som heter Klarsynt. Optikeryrket passar mig utmärkt och jag önskar att alla mina vänner hade en lika bra arbetsplats som min! En ny arbetsdag väntar imorgon och på kvällen väntar kräftskiva med vänner! Trevlig helg <3

Första inlägget....

Så är dagen kommen då jag valt att börja dela med mig av mitt liv, både av livet som mamma och som sambon Sara. Precis som så många andra kvinnor har jag ett stort behov av att prata av mig och rensa huvudet på tankar ibland, vad kan då bli bättre än en blogg? Trevlig läsning!