Att sova i egen säng

 Jag gjorde ett blogginlägg för en tid sedan där jag beklagade mig över att Minelle aldrig kom i säng på kvällarna. Vi köpte henne en egen säng, en alldeles egen prinsessäng i hopp om att en ny säng skulle hjälpa . I över en månad har vi kämpat, testat allt från himmel och jord. Tagit bort sötsaker på kvällarna, inget sovande på dagarna, sagor,  ja jag tror vi testat det mesta. Men skam den som ger sig, de senaste veckorna har hon kommit i säng i tid och för första gången på flera månader har vi kunnat hålla kväll i tid.
 
 
Vad har ni för kvällsrutiner för att få era barn att somna?
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Mr grey

Kärlek är till för alla, alla dagar om året. Jag är med andra ord inget stort fan av alla hjärtans dag. Det är en dag som firas av kommersiella skäl. Precis som många andra dagar så har amerikansk kultur påverkat den svenska kulturen oerhört. Jag är inte bitter för att min man inte överöser mig med presenter den dagen. Var och en väljer hur dom vill fira dagen såklart. Jag valde iallafall att fira dagen tillsammmans med mina vänner och Mr grey. Att dejta mr grey en dag som denna var det fler som gjorde, men visst han räckte till oss alla. Filmen kändes som en snabbspolning av boken men den var helt klart värd att se. En film om ett passionerat förhållande som fick de flesta i biosalongen att rodna. Nu får vi snällt vänta på nästa film och luta oss tillbaka in i böckerna igen <3


Kärlek

  Alla hjärtans dag i all ära men inget går upp emot en utflykt tillsammans med familjen då och då.
Att få tiden att räcka till är inte alltid lätt då livet går i en raketfart mellan helg och vardag.
Ja livet ser ut så helt enkelt, men ibland behöver man stanna upp tiden och njuta lite extra av vardagen.
Igår var en sån dag, en dag då familjen var i fokus och allt bara handlade om oss.
Bara några mil bort, i ett annat land, ligger Köpenhamn. Där spenderade vi denna fantastiska dag <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rea

Sprang över några riktiga fynd idag inne på Moloaffären på emporia. Älskar Molos klara färger och fina motiv. Skulle kunna köpa med mig hela affären hem. Men eftersom Minelles garderob redan är proppfull fick jag nöja mig med två klänningar och ett par vantar. Älskar kvalitetskläder till bra priser!        
Pris 225 kr Ordinariepris 449kr 
Pris 180kr ordinariepris 449kr      

Aj aj aj

Körde mitt första intervall pass i terräng någonsin igår, idag har jag träningsvärk deluxe i låren. Varje steg jag tar så blir jag påmind om hur brutalt jobbigt passet var igår. Så jävla härligt! Brutal är just det namnet som träningscoachen  kallar denna träningstyp. Citerar honom,  " bokskogen brutal är 90 minuter stenhård träning där du använder din egen kropp". Upp, ner, situps, jogga, maxa, armhävningar med mera under 1,5 timme. Någon som utmanar mig och följer med nästa gång??