Hipp hurra!!

Hipp hurra för Minelle idag som är så snäll och rar! Hur kul det än må vara med hennes 1års dag så är det skrämmande så fort det här året har gått. Det var inte länge sedan hon befann sig i min mage. Inte minst så minns jag den dagen hon tittade ut. Det här året har gått förbannat snabbt men det har även varit det bästa året någonsin. Är stolt mamma till en solstråle som alltid sprider glädje och skratt. Älskar henne till tusen <3





Inget internet ingen bra blogg...

Hej vänner!! Den sista veckan har det blivit dåligt uppdaterat på bloggen från min del. Anledningen till detta är vårt internet!! Tyvärr funkar även bloggen från mobilen sisådär, så känns oerhört frustrerande.... Hur som helst så hoppas jag att ni får en fortsatt trevlig vecka och på återseende kram sussu <3

Norskt finbesök

Har försökt blogga lite genom mobilen, då mannen använder datorn. Men chi fick jag, efter femtielvte gången testar vi igen.....                               

 Ännu en onsdag och arbetsdag har snart kommit till sin ende. Sitter och tänker på livet och på gårdagen. Dagen började med babysim i vanlig ordning och slutade med norskt finbesök och kakkalas. Det är alltid kalas här hemma när vi har gäster. Minelle är på bra humör, tjoar och shimmar, allt vad hon orkar. Kommer det in någon ny genom ytterdörren lyser hon upp som en sol, wow någon ny att leka med. Dagen till ära så var det min norska vän Elisabeth som kom på besök. Med sig hade hon en fantastisk cheesecake från Espresso house. Mums Mums Mums! Precis som Minelle så älskar jag att få besök, har besökaren då med kaka, kan det inte bli bättre! Ännu en underbar dag börjar nå sitt mål, de små blå är trötta och en ny arbetsdag väntar imorgon. Godnatt vänner<3.            
 
                          

Datenight på tu man hand

Kvalitetstid och egen tid är något man underskattar oerhört som småbarnsförälder. Man vill gärna klara sig utan hjälp, antagligen för att visa att man klarar av att vara en bra mamma eller pappa. Trots att man har nära och kära i sin omgivning som gärna hjälper till som barnvakt och dylikt så är det nog rätt lätt att mamman och pappan glömmer att ta hand om varandra. För att rå om varandra och för att få lite vuxentid på tu man hand så hade jag och Peter bokat bord på Sankt Markus Vinkällare igår, bara för att äta gott och ha det allmänt bra. Minelle var  hos farmor och farfar, och där har hon ju det hur bra som helst.
 
Förr i tiden när vi bodde inne i stan så var vi ute och åt minst en gång i veckan, inte Sankt Markus Vinkällare varje gång, men det blev ändå ditt vi gick rätt ofta. Nu hade vi inte varit där på minst två år, så förväntningarna var höga. För er som inte varit på Restaurangen, så är de kända för sin lyx buffé. En buffé som består av olika deliktasser så som, marinerad oxfilé, fisk & skaldjursoppa, kräftor, kallskuret med mera. Utöver maten så ingår även en fantastisk dessertbuffé som inte går av för hackor om man är ett kakmonster som mig.
 
Precis innan vi skulle ut och äta så ringde våra kära vänner och meddelade att även dem var barnfria igår. En trevlig överraskning som resulterade i bowling på Olearys efter maten. En helkväll som inte kunde blivit bättre. Älskar mitt liv som både mamma och sambo.
Trevlig kväll vänner <3
 
 
 
 

 
 
Har inget behov av att skryta, men ville bara pointera att jag vann bowlingen!
 
 
 
 
 

Shoppingtur på vingliga fötter

Igår hade vi bestämt träff med min fina barndomsvän Marie på Nova för att luncha. Lunchen kombinerades med lite shopping, såklart! Det har tagit mig ett helt år att inse att det faktiskt är svindyrt att vara mammaledig. Lånar ett citat från min väns twitter som jag tycker stämmer på pricken. Att vara mammaledig är dyrt. Inte för att föräldrapenningen är otroligt låg, utan för att man besöker affärer... Hela tiden. Vad säger ni, stämmer det inte?
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pyssel

Har börjat pyssla lite inför det kommande 1års-kalset. Tänk så mycket man kan göra själv, bara man tar sig tid. Har fått lite inspiration och börjat så smått med dekoration till bord och väggar. Blev precis färdig med vimpeln här nedan, rätt fin va? Har ni mer tips till ett lyckat 1års-kalas så shoot:).                  



POMPdeLUX

Nyinkommet från POMPdeLUX! Förra veckan hade jag och min syster ett barnklädesparty med kläder från märket POMPdeLUX. Helt underbara kläder med bra kvalité till ett bra pris. Här nedan är en del av inköpen jag gjorde till Minelle<3                                      



Helg, mys och en massa trevligheter....

Varje tillfälle som ges är ett perfekt tillfälle att umgås med vänner....
 
Känner ni igen det där att almanackan alltid är fullbokad på helgerna några veckor fram? Är helgerna för korta? Förr i tiden när man bara hade sig själv att tänka på, kunde jag ligga i soffan en hel lördag för att i princip bara vänta på att kvällens trevligheter skulle börja. Idag ser livet lite annorlunda ut och det är full fart från morgon till kväll. Att utnyttja tiden tillsammans är A & O så varför vänta till kvällen för att trevligheterna ska börja?
 
Att umgås med vänner är ett underbart sätt att spendera helgen på. Igår stod namngivning och 30 års fest på kvällsschemat. På dagen passade vi på att bjuda hit våra kära vänner från Staffanstorp på lite Brunch och lekplatshäng. En trend som jag kommer köra stenhårt på, älskar det!
 
 
 
 
 
 
 
Minelle och Tindra <3
 
Efter en lyckad förmiddag så väntade som sagt både namngivning och 30 års fest. Denna helg var det min systerdotter Olivia som skulle få sitt namn, Maria Olivia Linnea Book <3
 
 
Min vackra storasyster och hennes sovande prinsessa <3
 
 
 
 

Vellingeblomman...

Idag gjorde vi en liten utflykt till Vellingeblomman, som är ett växthus med det lilla extra. För varje säsong har de olika typer av utställningar och nu var det dags för den årliga halloween utställningen. En påkostad och fin utställning men som tyvärr var alldeles för läskig för Minelle. Stackaren blev rädd redan i början av utställningen, så hon och pappa fick snällt vänta utanför medens mamma smög runt bland skelett och monster. I slutet av oktober öppnar tomtebyn istället, då blir det ett nytt besök och förhoppningsvis tycker hon bättre om den. Men för er med lite större barn så kan jag rekommendera ett besök.....
 
 
 
 
 

Lämna spår...

Hej vänner! Nu var det ett tag sedan jag startade bloggen. Har hunnit skriva några inlägg sedan dess. Kan även se att jag har en del läsare som följer bloggen, detta är såklart super kul. Dessvärre kan jag bara se antalet läsare och inte vem det är, så har ni lust, lämna gärna en kommentar då och då:)