Datenight på tu man hand

Kvalitetstid och egen tid är något man underskattar oerhört som småbarnsförälder. Man vill gärna klara sig utan hjälp, antagligen för att visa att man klarar av att vara en bra mamma eller pappa. Trots att man har nära och kära i sin omgivning som gärna hjälper till som barnvakt och dylikt så är det nog rätt lätt att mamman och pappan glömmer att ta hand om varandra. För att rå om varandra och för att få lite vuxentid på tu man hand så hade jag och Peter bokat bord på Sankt Markus Vinkällare igår, bara för att äta gott och ha det allmänt bra. Minelle var  hos farmor och farfar, och där har hon ju det hur bra som helst.
 
Förr i tiden när vi bodde inne i stan så var vi ute och åt minst en gång i veckan, inte Sankt Markus Vinkällare varje gång, men det blev ändå ditt vi gick rätt ofta. Nu hade vi inte varit där på minst två år, så förväntningarna var höga. För er som inte varit på Restaurangen, så är de kända för sin lyx buffé. En buffé som består av olika deliktasser så som, marinerad oxfilé, fisk & skaldjursoppa, kräftor, kallskuret med mera. Utöver maten så ingår även en fantastisk dessertbuffé som inte går av för hackor om man är ett kakmonster som mig.
 
Precis innan vi skulle ut och äta så ringde våra kära vänner och meddelade att även dem var barnfria igår. En trevlig överraskning som resulterade i bowling på Olearys efter maten. En helkväll som inte kunde blivit bättre. Älskar mitt liv som både mamma och sambo.
Trevlig kväll vänner <3
 
 
 
 

 
 
Har inget behov av att skryta, men ville bara pointera att jag vann bowlingen!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback